Подкаст "Еко трансформъри"

Епизод 1: "Кръговата икономика и България: мисията възможна". Говорят бившият служебен министър на околната среда и водите Юлиан Попов и регионалният директор "Технически дейности и ефективност" на Веолия България Станислав Станев.

Епизод 2: "Животът на водата: как да я използваме повторно или как се прави бира от рециклирана Н2О". Говорят Яна Топалова, доктор на биологическите науки, и регионалният директор "Технически дейности и ефективност" на Веолия България Станислав Станев.

Епизод 3: "Кръгов живот за електромобила". Говорят Мариана Итева, заместник-регионален директор на "Веолия" за България, Антон Пейчев, експерт по управление отпадъците в Министерството на околната среда и водите, и Ромен Дюбок, който разказва за чуждия опит в рециклирането на този вид отпадъции.

Епизод 4: "Рециклирай това: зеленият кръг на пластмасата". Говорят Мариана Итева, заместник-регионален директор на "Веолия" за България, Антон Пейчев, експерт по управление отпадъците в Министерството на околната среда и водите, и Беноа Перо, който разказва за чуждия опит в рециклирането, следващите стъпки и цели в този процес.

Епизод 5: "Бъдещето на енергията: оптимално потребление чрез дигитализация". Говорят Кирил Райчев, председател на Алианса за енергийна ефективност в България, Александър Рангелов, директор "Бизнес развитие" в направление "Енергия" на "Веолия България", и Франциско Силверио Маркес, старши вицепрезидент "Услуги за енергийна ефективност на сградите" в дирекция "Подкрепа и ефективност на бизнеса" в централния офис на "Веолия".

Епизод 6: "Предизвикателството Net Zero Как да станем въглеродно неутрални". Говорят Франсоа Деберг, регионален директор Веолия България и Юлиан Попов, експерт в областта на енергетиката и устойчивото развитие и служебен министър на околната среда и водите през 2013 г.