Ангажирани с екологична трансформация служителите на Веолия са в сърцето на новата ѝ глобална рекламна кампания

Веолия препотвърждава амбицията си за екологична трансформация с нова кампания, която отдава почит към усилията на своите 220 000 служители – Resources – които работят на терен, за да преобразят бъдещето

Стартирана, за да отбележи Световния ден на околната среда, тази нова кампания подчертава ангажираността на изпълнения с оптимизъм екип, решен с общи усилия да се справи с екологичните предизвикателства на днешния и утрешния ден. Кампанията се открива с "Реката", емблематично рекламно видео, което представя доброволческия дух на служителите на Веолия – екип, който не се спира пред нищо, за да види света такъв, какъвто би могъл да бъде и се стреми ежедневно да осъществи целта си.

Кампанията е подкрепена от представянето на дейността на Фатима във Франция, Марта в Испания и Виктор в Германия, които говорят за своя професионален път и решителността си заедно да успяват в екологичната трансформация. През следващите няколко месеца към техните разкази ще представим и други примери, които ще бъдат публикувани в пресата, в социалните мрежи и на veolia.com, и всички ще могат да научат повече за дейността на Resourcer-ите на терен.

"Тази кампания е послание за оптимизъм и показва, че има решения за екологична трансформация и те се превръщат в реалност благодарение на жените и мъжете по света, които работят всеки ден, за да преобразят бъдещето", обяснява Лорент Обадия, Главен изпълнителен вицепрезидент, "Заинтересовани лица и комуникации“. "Споделянията на нашите служители отразяват колективния ни ангажимент, който подкрепя нашата амбиция да станем глобален шампион по екологична трансформация. Това има специално значение след историческото обединяване със "Суез", което ни позволи да обогатим екипа си с много нови таланти. Днес сме вече 220 000 служители, повече от всякога оптимисти, изпълнени с решителност заедно да се изправим с лице към най-големите предизвикателства на нашия век."

За Веолия
Групата Веолия се стреми да се превърне в компания – еталон за екологична трансформация. С присъствие на пет континента с близо 220 000 служители по света, Групата проектира и внедрява полезни и практични решения за управлението на водите, отпадъците и енергията, които допринасят за коренна промяна на настоящата ситуация. Чрез трите си взаимодопълващи се дейности, Веолия съдейства за осигуряването на достъп до ресурсите, съхраняване на наличните ресурси и тяхното възобновяване. През 2021 г. Групата Веолия доставя водоснабдителни услуги на 79 млн. души, канализационни услуги – на 61 млн. души, произвежда почти 48 млн. МВтч  електроенергия и рециклира 48 млн. т отпадъци. Веолия Енвиронман (вписана в Paris Euronext: VIE) отчита консолидиран приход от 28,508 млрд. евро през 2021 г.
www.veolia.com