Веолия, световен шампион по екологична трансформация, представя най-новата си кампания: Resourcers преобразяват бъдещето

Днес, 5 юни – Световен ден на околната среда, Веолия с гордост потвърждава амбицията си да стане световен шампион по екологична трансформация. За да отбележи това събитие, Веолия стартира най-новата си комуникационна кампания: Resourcers преобразяват бъдещето.

Отделете малко време, за да гледате Реката, рекламно видео, което представя визията на Групата и подчертава мирогледа ѝ – този на екип, изпълнен с оптимизъм и решителност, който не се спира пред нищо и е устремен напред, за да превърне екологичната трансформация в реалност

Можете да се запознаете и с Resourcers, които искат света такъв, какъвто би могъл да бъде, и да слушате разказа им за техните проекти във Франция, Испания и Германия.
Други също толкова изключително интересни представители на Resourcers от целия свят ще бъдат представяни периодично на veolia.com, за да покажат цялото разнообразие на нашия екип. Не забравяйте да следите кампанията!

Вижте рекламното видео Реката и останалите материали от кампанията тук.