VEOLIA пое управлението на сграда на годината: А3

Сградата е най-новият проект във Фасилити Мениджмънт портфолиото на компанията

Veolia, световният лидер за услуги и технологични решения в областите енергия, вода и отпадъци, и Управителния съвет на сграда А3 – Advanced Architecture Apartments, оповестиха официално своето сътрудничество в сферата на Фасилити мениджмънта (Facility Management).
 

                                               
Цялостната структура „Интегриран фасилити мениджмънт“ включва предоставяне на услуги като непрекъснат контрол на достъпа до сградата и охрана, домоуправител, почистване и снегопочистване, поддръжка на зелени площи, пожароизвестяване и пожарогасене и поддръжка на асансьори и всички други услуги необходими за безпроблемното функциониране на сградата.
 
Услугата предоставяна от Veolia осигурява пълния комфорт, сигурността и безопасността на обитателите на сградата. 
Ползите, които те получават от Veolia, са единен контакт при възникнали въпроси и проблеми и 24/7 клиентски център, с възможност за незабавна аварийна реакция от технически екип в случай на нужда.
 
Мултифункционална сграда „А3“ или Advanced Architecture Apartments е интересна жилищна сграда с уникална съвременна архитектура и интериор, разположена на бул. България, гр. София. Локацията на сградата хармонично вписва обекта в контекста на средата, в която е ситуиран, между две отправни точки – планината и градът. Успешната комбинация между елегантен облик, функции и пейзажната картина носят на сградата две отличия през 2017 година. Първото е за „Иновативна жилищна сграда“, в следствие на високия професионализъм в конструирането ѝ, а второто – Сграда на годината в категорията „Награда на публиката“.
 
Част от другите клиенти във Фасилити Mениджмънт портфолиото на Veolia са Panorama Sofia, Sofia Park Villas и Residential Park Sofia, носител на приз и отличие в категорията "Жилищни комплекси от многофамилни сгради” по време на националния конкурс „Сграда на годината 2017“, както и много други проекти в различни пазарни сегменти.