Веолия България отново с участие в Национални дни на кариерата

На 13 и 14 март 2018 г. Веолия България с трите й компании – Софийска вода,  Веолия Енерджи Сълюшънс и SADE, участва в Национални дни на кариерата - Добра Кариера, Добър Живот, най-големият и посещаван форум за студентски стаж и кариера в България. Рекордният брой от 170 компании са част от събитието, което се провежда в хотел Маринела, София. За 17-ти пореден път изложението събира на едно място големи български и международни компании, предлагащи стажантски и работни позиции в различни бизнес сектори. 

И тази година Софийска вода търси 11 млади специалисти в различни области, които да подпомогне в първоначалното им професионално развитие.  обявява четири стажантски позиции, а SADE очаква двама бъдещи инженери в екипа си. За всички посетители на кариерното кътче на Веолия България има подготвени много изненади, а огледалата за selfie под #WeAreResources ще даде възможност да бъде спечелен smart часовник.

Участието в Национални дни на кариерата е част от дългосрочната стратегия на компаниите в групата на Веолия България да предоставя почва за развитие на младите таланти в България. „За нас е важно младите и мотивирани хора да се убедят, че има компании, които им предоставят условия за реализация в родната им страна. Убедени сме, че това е дългосрочна наша визия, която отговаря напълно и на корпоративните ни ценности, че служителите са най-ценният актив на всяка една организация“, казва Мария Петрова  – директор „Човешки ресурси и администрация“ в Софийска вода.