Веолия България беше сред отличените на Годишните награди за Employer Branding Awards на b2b Media 2020

в категория Проекти за постижения в областта на изграждането и утвърждаването имиджа и популярността на работодателската марка

Веолия България спечели второ място в категория Проекти на официалната церемония за награждаване на Employer Branding Awards на b2b Медиа на 13/02 за постижения в областта на изграждането и утвърждаването имиджа и популярността на работодателската марка.

Категорията Employer Branding Project отличава реализирани проекти със стратегически подход към работодателската марка и с перспектива за успешно привличане, управление и задържане на таланти. Наградата спечели брандът #We Are Resourcers на Veolia, който беше имплементиран във всички дружества на Веолия България, обединявайки всички Resourcers в мисията "Възобновяваме световните ресурси".

Нашата мисия е наш ангажимент да направим всичко възможно, за да направим света по-добро място. За да постигнем това, разчитаме на екипи от талантливи хора, които споделят начина, по който възприемаме света.

Каквато и да е сферата ни на експертиза, длъжност или местоположение, всички ние сме ангажирани да въздействаме положително и да работим заедно, за да отговорим на нуждите на клиентите ни.

Да си Resourcer означава да виждаш света такъв, какъвто трябва да бъде, а не такъв, какъвто е.